PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitik for

Nakskov Idrætscenter

Nakskov Idrætscenter er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som fast bruger eller gæst gør brug af Nakskov Idrætscenter, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Nakskov Idrætscenters behandling af dine personoplysninger. Nakskov Idrætscenter behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Nakskov Idrætscenter deles med Globus Data der er databehandler.

 

1. Hvornår indsamler og anvender Nakskov Idrætscenter dine personoplysninger

Nakskov Idrætscenter indsamler oplysninger om dig når du opretter dig som bruger hos Nakskov Idrætscenter, for at kunne gennemføre tilmeldinger/bookinger eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende dine abonnementer, klippekort, tilmeldinger og bookinger.

Oplysninger der i denne forbindelse bliver registreret, er for eksempel navn, adresse, fødselsdato, køn, telefonnummer og e-mailadresse

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved oprettelse af brugerprofil, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Nakskov Idrætscenter.

 

  1. Hvornår videregiver Nakskov Idrætscenter dine personoplysninger

Nakskov Idrætscenter kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • leverandører Nakskov Idrætscenter samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af Nakskov Idrætscenter for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder Nakskov Idrætscenter;
  • øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af Nakskov Idrætscenter, herunder Globus Data eller 
  • ​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Nakskov Idrætscenter.

  1. Hvordan beskytter Nakskov Idrætscenter dine personoplysninger

Nakskov Idrætscenter har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Nakskov Idrætscenter sikkerhedsprocedurer og processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Nakskov Idrætscenter kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Nakskov Idrætscenters sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

  1. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Nakskov Idrætscenter behandler om dig, kan du rette henvendelse til Nakskov Idrætscenter.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Nakskov Idrætscenter behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Nakskov Idrætscenter om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at din brugerprofil hos Nakskov Idrætscenter er betinget af, at du afgiver og opdaterer de påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som bruger samt administrere din brugerprofil. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Nakskov Idrætscenter/Globus Data ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.   

 

  1. Hvor længe opbevarer Nakskov Idrætscenter dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Nakskov Idrætscenter gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, såsom administration af din brugerprofil i Nakskov Idrætscenter, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig Nakskov Idrætscenter og databehandler Globus Data af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.
​  

  1. Hvad sker der, når Nakskov Idrætscenter ændrer denne persondatapolitik

Nakskov Idrætscenter opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at Nakskov Idrætscenter løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik.  Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Nakskov Idrætscenter.

  1. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

 

Nakskov Idrætscenter, A.E.Hansensvej 1, 4900 Nakskov,

Tlf. 54927260

e-mail:  info@nakskovic.dk

 

 

 

COPYRIGHT 2022. ALL RIGHTS RESERVED.